موتورهای دیزل نوعی موتور اشتعال زای تراکمی هستند که کارایی بالا و قوی دارند. برخلاف موتورهای بنزینی که از شمع استفاده می کنند، موتورهای دیزلی هوا را فشرده می کنند و سوخت را مستقیماً با فشار بالا به هوای فشرده تزریق می کنند.
گرمای تولید شده توسط هوای فشرده، سوخت دیزل را خود به خود مشتعل می کند و باعث سوختن آن و به حرکت درآوردن پیستون های موتور می شود. اگرچه موتورهای دیزلی به دوام ذاتی شناخته شده اند، اما برای استفاده از پتانسیل کامل خود نیاز به تعمیر و نگهداری مناسب و تعمیرات فعال دارند. موتور دیزل به جای مهار کردن هوای ورودی، به تغییر میزان سوخت تزریق شده متکی است و بنابراین نسبت هوا به سوخت معمولاً بالاست.
موتور دیزلی به دلیل نسبت انبساط بسیار بالا، بالاترین راندمان حرارتی بین موتور احتراق داخلی یا خارجی عملی دارد و باعث اتلاف گرما توسط هوای اضافی می شود. همچنین در مقایسه با موتورهای بنزینی بدون تزریق مستقیم از کاهش بازده کمی جلوگیری می شود، هیچ سوختی مستقیماً از ورودی/پاشش به اگزوز نمی رود.
هنگامی که برای تامین انرژی کسب و کار خود به موتورهای دیزلی وابسته هستید، تعمیر و نگهداری منظم و با کیفیت ضروری است. کاهش عملکرد یا خرابی های غیرمنتظره منجر به از دست دادن ساعات کار، کاهش بهره وری و تعمیرات پرهزینه می شود.
موتورهای دیزلی ممکن است با چرخه احتراق دو زمانه یا چهار زمانه طراحی شوند. آنها در ابتدا به عنوان جایگزینی کارآمدتر برای موتورهای بخار ثابت استفاده می شدند. از دهه 1910، آنها در زیردریایی ها و کشتی ها مورد استفاده قرار گرفتند. استفاده در لوکوموتیوها، اتوبوس ها، کامیون ها، تجهیزات سنگین، تجهیزات کشاورزی و نیروگاه های تولید برق پس از دنبال شد. در دهه 1930، آنها به آرامی شروع به استفاده در برخی از خودروها کردند. از زمان بحران انرژی دهه 1970، تقاضا برای راندمان سوخت بالاتر باعث شده است که اکثر خودروسازان بزرگ در برخی مواقع مدلهای دیزلی را حتی در خودروهای بسیار کوچک ارائه دهند.
برای مشاوره و تعمیر موتور دوکاتو با ما در تماس باشید….